Net-mall разполага със собствена агенция Брилиар, която се отличава с креативност, адаптивност, професионализъм и бързина. Брилиар ще бъде вашия успешен партньор, които ще превърне специалния ви повод в незабравим.

Агенция Брилиар е изцяло фокусирана в организирането и провеждането на тематични, класически и луксозни събития. Екипът  и работи с повишено специално внимание към всеки клиент независимо от мащаба и повода на събитието

Агенция Брилиар планира и организира стилни, елегантни, луксозни, бляскави индивидуални събития и тържества. Услугите, които предлага са съобразени с индивидуалните желания на всеки клиент. Вниманието към всеки детайл, което отделя екипа на агенцията е гаранция за  високите и постижения, които са отлично оценени от всеки клиент на  агенцията.

Агенция Брилиар е предпочитан избор заради своето иновативно отношение към новото, различното и модерното. Ние ще ви предложим дизайнерски бутиков проект, които да реализира един незабравим повод за вас

За нашите служители всеки клиент е уникален и заслужава специално внимание

Агенция Брилиар ви обезпечава с цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и всичко, което включва едно събитие, което да се отличава със стил, изисканост и индивидуалност. Екипа на агенцията може да Ви помогне при избора на DJ, фото и видеооператор. Агенцията работи с доказани професионалисти в тези области. Изборът на клиента става след задължително изготвяне на индивидуална оферта.

Очакваме ви!

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X