Ако мечтаете Вашата сватба да бъде стилна и красива точно като сте си я мечтали, ако имате нужда от сватбен агент, който да ви дава професионални съвети и помага в организирането на най-важния ден от живота Ви – то Брилиар е Вашата агенция.
Брилиар предлага цялостно организиране на Вашата сватба. Нашия екип оценява специалността на сватбения ден. Затова всичко трябва да е перфектно организирано – от ритуалната зала, сватбена украса и декорация, до дребните аксесоари и подаръци за гостите. За да не пропуснете нито един детайл и да се насладите на всеки миг от специалния ден, за да имате време да прекарате незабравим ден ние сме вашия успешен партньор. Брилиар предлага цялостна организация на сватбата


За нашите служители всеки клиент е уникален и заслужава специално внимание


Агенция Брилиар ви обезпечава с цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и всичко, което включва едно събитие, което да се отличава със стил, изисканост и индивидуалност. Екипа на агенцията може да Ви помогне при избора на DJ, фото и видеооператор. Агенцията работи с доказани професионалисти в тези области. Изборът на клиента става след задължително изготвяне на индивидуална оферта.


Очакваме ви!

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X