Ако искате да направите щура изненада на приятелка, която скоро ще каже съдбоносното „Да“ на своя принц, то ние сме точния партньор за това. Агенция Брилиар ще организира най-забавното и весело моминско парти.В страхотна обстановка, с музиката, която обичате и любимите ви коктейли. Предлагаме както частична, така и цялостна организация.

Независимо дали искате традиционно моминско парти за вашата приятелка, нещо по-щуро или само кротко събиране „по женски“, ние ще го организираме за вас. Вие определяте как искате да протече моминското парти, но има нещо, което ние не можем да променим по отношение на прощалния купон за бъдещата булка, а именно че моминското парти, организирано от Брилиар, ще е незабравимо!

За нашите служители всеки клиент е уникален и заслужава специално внимание

Агенция Брилиар ви обезпечава с цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и всичко, което включва едно събитие, което да се отличава със стил, изисканост и индивидуалност. Екипа на агенцията може да Ви помогне при избора на DJ, фото и видеооператор. Агенцията работи с доказани професионалисти в тези области. Изборът на клиента става след задължително изготвяне на индивидуална оферта.

Очакваме ви!

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
Search for:
X